Avondvierdaagse 2020

De Avond4daagse 2020 gaat helaas niet door!

De maatregelen die de regering onlangs heeft aangekondigd, maken dat we helaas geen keuze hebben. De Avond4daagse Hillegom in 2020 kan niet doorgaan. Als organisatie kiezen wij ervoor de Avond4daagse niet te verschuiven naar later dit jaar maar om onze energie te steken in een fantastische editie 2021.

Wij betreuren dit als nieuw bestuur ten zeerste, zeker omdat vele vrijwilligers, scholen, ondernemers en de gemeente al druk bezig waren met de voorbereidingen voor een geweldig Avond4daagse. Ook voor de kinderen, ouders en andere wandelaars die meelopen zal dit natuurlijk een teleurstelling zijn. Wij hopen dan ook jullie allemaal in goede gezondheid te kunnen verwelkomen bij de volgende editie. Zet alvast 1 tot en met 4 juni 2021 in je agenda.

De organisatie,
Lynette, Alexander en Maurice

Heb je vragen aan de organisatie, laat deze dan achter via het contactformulier.